GEFION

Optimer jeres hverdag og få GEFION til at løse Jeres opgaver inden for vandværksadministration

Igennem flere år har GEFION tilbudt vandværksadministration til vandværker og har gennem et tæt samarbejde med flere vandværker fået en god indsigt i administrationsløsninger til vandværker. Troværdighed, service og tryghed er vigtigt for os, fordi vandværkerne ønsker en servicepartner, hvor tingene kan køre glat og optimalt.

Bjørn Gaardsted Mikkelsen fra Snertinge Vandværk udtaler:

”Vi har været kunde hos GEFION i mange år og har et meget tæt samarbejde med Britta Engholm Nielsen. For os, som vandværk, er det meget vigtigt, at samtlige aftaler overholdes til punkt og prikke, så vi ved, at vi er i trygge hænder, og det er GEFION gode til. Vi har også indgået aftale om, at det er Britta, som ringer til advokaten i sager om dødsboer, hvis der skal betales gammel gæld fra forrige ejer til Snertinge Vandværk. Snertinge Vandværk er meget tilfreds med GEFION.”

Hvis I kunne tænke Jer at få en snak vedrørende Administration af vandværk så ring eller mail til Økonomikonsulent Britta Engholm Nielsen og hør, hvad GEFION kan gøre for Jer og Jeres vandværk.

Kontakt

Britta Engholm Nielsen

Tlf: 5786 5126

Mail: ben@gefion.dk

Website: www.gefion.dk